2
دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک،دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان
3
کارشناس ارشد مدیریت MBA
چکیده
روش آنالیز روغن نمونه را بررسی کرده، خصوصیات و مواد مختلف حاصل از فرسایش، آلودگی و... را در روغن موتور، گیربکس و سیستم هیدرولیک نشان میدهد. در واقع این روش نمونهبرداری، تجزیه و تحلیل بر پایه محتویات غیرمجاز موجود در روغن میباشد. اساس کار آنالیز روغن انعکاس وضعیت ماشین برای یک دوره زمانی معین از طریق نشان دادن وضعیت ماشینآلات در حال کار میباشد. آنالیز روغن ابزاریست که میتواند برای کمک به بررسی وضعیت روغن ماشین مورد استفاده قرارگیرد، اینکار همانند نمونهگیری از خون انسان بوده و نمونه روغن همه آنچه که در داخل ماشین اتفاق میافتد را نمایانگر نمیسازد، اما میتواند اطلاعات با ارزشی را در اختیار قرار دهد. امروزه تجهیزاتی در سطح برخی از کارگاهها مورد استفاده قرار میگیرند که مراجعه کاربر را به آزمایشگاه استاندارد کاهش میدهد اما از آنجاکه این تجهیزات تا کنون مورد بررسی قرار نگرفتهاند بر آن شدیم تا در این مقاله آنها را از منظر عناصر فرسایشی، آلودگی و مشخصههای فیزیکی و شیمیایی صرفاً از جنبه دستگاههای موجود مورد بررسی قرار داده و دقت و کیفیت آن را با روش استاندارد مقایسه نماییم.
حبیبی, حسین, اسکندرزاده ثابت, امین, & ترکمان, کامران. (1400). بررسی کیفی میزهای کارگاهی آنالیز روغن و مقایسه آن با روش استاندارد. علوم و فنون سازندگی, 2(1), 70-81.
MLA
حسین حبیبی; امین اسکندرزاده ثابت; کامران ترکمان. "بررسی کیفی میزهای کارگاهی آنالیز روغن و مقایسه آن با روش استاندارد", علوم و فنون سازندگی, 2, 1, 1400, 70-81.
HARVARD
حبیبی, حسین, اسکندرزاده ثابت, امین, ترکمان, کامران. (1400). 'بررسی کیفی میزهای کارگاهی آنالیز روغن و مقایسه آن با روش استاندارد', علوم و فنون سازندگی, 2(1), pp. 70-81.
VANCOUVER
حبیبی, حسین, اسکندرزاده ثابت, امین, ترکمان, کامران. بررسی کیفی میزهای کارگاهی آنالیز روغن و مقایسه آن با روش استاندارد. علوم و فنون سازندگی, 1400; 2(1): 70-81.