گاز ترش به دلیل دارا بودن محتویات گوگردی بسیار بد بو و برای تنفس بسیار سمی است و اگر با آب ترکیب شود بسیار خورنده خواهد بود و باعث آسیب جدی به تجهیزات و محیط زیست خواهند شد. به همین منظور از روش های شیرین سازی برای حفظ موارد ایمنی و تنظیم ترکیب استاندارد محصولات استفاده خواهد شد. مرسوم ترین فرآیند های جذب شیمیایی، شیرین سازی با آمین هاست. در این پژوهش که برای فاز 22، 23 پارس جنوبی انجام شده از حلال متیل دی اتانول آمین بهره گرفته شد تا هیدروژن سولفید موجود در گاز فلر جدا شده و قابل سوختن باشد. به همین منظور ابتدا ترکیبات اسیدی در یک عملیات جذب در فشار کم و دمای بالا از گاز ترش ورودی جدا می شود. در عملیات جذب گاز ترش با محلول آمین، آمین ها در ترکیب با گازهای اسیدی کمپلکس های نمکی تولید می کنند و سپس در یک عملیات دفع با دمای بالا و فشار کم شکسته شده و آمین در یک فرآیند تقطیری احیا می شود. نتایج نشان دادند که این روش توانایی مناسبی برای جداسازی محتویات هیدروژن سولفید از گاز فلر را خواهد داشت و مقدار هیدروژن سولفید در جریان گاز از 310 کیلو مول بر ساعت به 7.3 کیلو مول در ساعت خواهد رسید.